Održano takmičenje “Krosfit iz Bloka” 2023.

U subotu, 14. oktobra 2023. godine, Ruma je bila domaćin humanitarnog takmičenja u Crossfit-u pod nazivom „Krosfit iz bloka” u organizaciji Fitnes kluba IronFit i humanitarne organizacije “Srbi za Srbe”. Takmičenje je okupilo hrabre i izuzetno sposobne sportiste svih generacija, a sve u cilju sakupljanja pomoći onima kojima je to najpotrebnije.

krosfit-iz-bloka-ruma-crossfit

Takmičari su dali sve od sebe u borbi za humanitarne ciljeve, a borba je bila izuzetno žestoka i uzbudljiva. U muškoj kategoriji prvo mesto osvojio je Bojan Graovac, sportista sa bogatim iskustvom i izuzetnom motivacijom. Nikola Berić i Nikola Dejanović hrabro su se izborili za drugo i treće mesto.

I u ženskoj kategoriji videli smo izvanredne nastupe. Jelena Kulić, hrabra i uporna sportistkinja, s pravom je zaslužila prvo mesto. Suzana Knežević i Barbara Gagro takođe su postigle odlične rezultate i zauzele drugo i treće mesto.

Zahvaljujući velikom zalaganju svih učesnika i simpatizera, na ovom humanitarnom crossfit takmičenju „Krosfit iz bloka“ prikupljeno je ukupno 73.940 dinara i 10 evra. Ovaj značajni iznos biće uplaćen već u ponedeljak na račun Humanitarne organizacije “Srbi za Srbe” kako bi bio raspoređen onim porodicama što se suočavaju sa poteškoćama.

Organizovanjem ovog humanitarnog takmičenja svi zajedno smo pokazali da sport može biti moćna platforma za pomoć onima kojima je najpotrebniji. Sport nas uči solidarnosti, timskom radu i fer-pleju, a sve te vrednosti upravo su došle do izražaja na ovom takmičenju u organizaciji Fitnes kluba Ironfit.

Posebno se zahvaljujemo takmičarima koji su svojim hrabrošću i odlučnošću pokazali šta znači biti pravi sportista. Hvala sudijama koji su svojim profesionalizmom i poštenjem osigurali da takmičenje bude pošteno i da svi takmičari imaju jednake šanse. Hvala volonterima koji su svojim entuzijazmom i požrtvovanjem doprineli da atmosfera na takmičenju bude pozitivna i da se svi takmičari i posetioci osećaju dobrodošlo.

Takođe, hvala ekipi iz “Trojka iz bloka” što nas je i ove godine pozvala da budemo domaćini ovog značajnog događaja. Zahvaljujući njihovoj podršci, uspeli smo da organizujemo još jedno uspešno humanitarno takmičenje u Crossfit-u.

One Comment

  1. Mirko

    Vunjače najjači si sudija!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *